Kisan alla kipeänä


Kulunut viikko on mennyt sairastaessa ja toipilaana. Sunnuntaina nukuin ohi hälytyksien iltapäivälle asti. Lähdin uimahallille uimaan pikaisesti 625 metriä. Sen jälkeen ulkoilin liian kauan ja nenä alkoi taas vuotaa. 

En päässyt maanantaina töihin enkä uintitreeneihin. Äitini soitti työpaikkaohjaajalleni ja kertoi, että oon kipeänä. Olin allapäin. Olin koko päivän sisällä. 

Illalla puin hyvin päälleni ja kävelin kauppaan ostamaan ruokaa. Tein myös Puhtaasti paras verkkokoulutuksen. Siinä opeteltiin antidoping-asioita. Kaikkien, jotka lähtevät SM-kisoihin, pitää käydä koulutus. Se meni hyvin, sain sen läpi. 

Yritin vähän uida

Tiistainakaan en päässyt töihin. Aamulla alkoi päätä särkeä, enkä voinut muuta kuin ottaa särkylääkkeen ja nukkua vielä. Herättyäni soitin töihin ja työllistymiskeskuksen ohjaajalleni. Illalla olo tuntui paremmalta ja halusin mennä uimaan. Se oli virhe, vaikka uin verravauhdilla. Pitäisi malttaa levätä riittävästi.

Keskiviikkona ei huvittanut mikään. Lähdin töihin mieli maassa. Menin työpäivän jälkeen treeneihin vähän myöhässä. En ollut ehtinyt syödä kunnolla koko päivänä ja olo oli heikko. Sadan metrin jälkeen valmentaja lähetti minut kotiin. Kotona söin ruuan, ja mieli muuttui iloisemmaksi.

Loppuviikon lepäilin

Torstaina lähdin aamulla töihin hyvillä mielin. Töiden jälkeen lepäilin kotona, sillä pitäisin loppuviikon lepoa treeneistä. Juttelin isän kanssa wapin videopuhelussa. Katsoin Subilta leffaa iltapalaa syödessäni. 

Perjantaina olikin vapaapäivä. Asumisenohjaaja kävi ja pesi ikkunat. Aiemmin viikolla vaihdettiin äidin kanssa kirjahylly makkariin. Koti ei näytä samalta kuin aikaisemmin. En tiedä, pidänkö uudesta järjestyksestä.

Viikonloppukin meni kotona lepäillessä. Parempi ottaa varman päälle, sillä ensi viikolla on kisoihin lähtö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti