Viikko parani loppua kohti

Vaikka viikko alkoi huonosti, oli se suurimmaksi osaksi mukava. Urheileminen on kivaa tekemistä silloinkin, kun vähän harmittaa. Aina ei voi onnistua. Onneksi ilo tulee pienistä asioista.

Valojen tanssia Tampereella

Maanantaina ei mikään sujunut

Aamu käynnistyi huonosti. Nukuin pommiin. Herätyskello ei soinut kunnolla, koska täristin oli pudonnut petauspatjan alta lattialle. En kuullut kännykän herätystä. 
Olin aamutoimissa, kun puhelin soi. Juttelin työllistymiskeskuksen ohjaajani Teron kanssa. Hän kyseli miten kylki jaksaa. Sanoi mulle että mene töihin. En ehtinyt syödä mitään. Olin 30 min myöhässä töistä. Kävin ostamassa aamupalaa kaupasta, ja söin sen taukotilassa.
 
Työpäivän jälkeen kävin Ylöjärvellä hakemassa uimahalliin unohtuneet pesuaineet. Sen jälkeen menin uimaan Kalevaan. Uin 2050 metriä. Harjoittelin piikkejä altaan päästä päähän, 8×50 m vaparia ja 8x50 m selkää. Ne eivät menneet hyvin. Menin sekaisin laskuissa. En saanut laskettua, monestiko olin jo mennyt.
Menin lisäksi kevyesti rinnasta vapariin ja vaparin käsivedot pullarin kanssa. Tein kaikkeni treeneissä ja käsivoimat loppui. Lepäsin hetken ennen loppuverraa.

Tiistaina oli jo parempi päivä

Työpäivä oli vähän parempi, vaikka oli kiireinen aamupäivä. Tein pullohuoneessa hommia ja hain kärryjä.
Iltapäivällä pesin pullonpalautuskoneen. Se piti pestä jo maanantaina, mutta en ehtinyt. Katsoin myös käsidesit. Olin paremmalla tuulella. Työviikko päättyi tähän, loppuviikon olin vapaalla. 

Tulin bussilla kotipysäkille saakka, ja kävelin sieltä uimahallille. Halusin kävellä ja miettiä, et mitä uin. 
Tänään oli vuorossa uudestaan vaparin ja selän piikit sekä sekaria ja rintauintia kevyesti uituna.
Uin myös 100 metrin harjoituksena rintaa, selkää ja vaparia.
Olin hyvällä tuulella, koska onnistuin menemään piikit hyvin. Pystyin uimaan täysillä.
Kävelin kotiin tyytyväisenä treeneistä. 


Keskiviikon iloa ryhmätreeneissä

Kävelin työllistymiskeskukselle juttelemaan Teron kanssa. Juteltiin uusista työvuoroista ja laitettiin ykkösjakelusta saamani työtodistus salattuun sähköpostiin palkkatyöhön liittyen. Olisi kiva päästä taas työhön, josta saa palkkaa. 
Työllistymiskeskukselta menin kirjastolle ja palautin lainaamani sarjakuvakirjat.

Lähdin TaTU:n treeneihin. Uitiin vapari ja selkää tai rintaa täysillä piikeissä. Ensin uitiin puoliväliin allasta kovaa vaparia, mikä vaihtui loppumatkasta seläksi. Takaisin uitiin ensin rintaa, joka vaihtui vapariksi. Koko matka oli lujaa uintia. Niitä mentiin 5×50 eli 250 metriä. Sen jälkeen oli 50 metrinen omavalintainen verrauinti ja 3×50 vaparia täysillä puoliväliin allasta ja loppuun löysää. Päädyssä vaihtui selkää toiseen päähän. Yhteensä uin 1100 metriä. 
Oli kivaa, ja treeneissä kaverit saivat nauramaan.

Torstai meni ostoksilla

Tänään kävin asioilla. Tarvitsin halloween asuuni asusteita. Löysin uuden naamarin, pirun sarvet ja sauvan. Niitä tarvittiin perjantaiksi Halloween bileisiin Nuorten kohtaamispaikka Iltalinjalle.

Kävin lisäksi etsimässä säilytyslaatikoita. Tarvitsen niitä, että tavarat pääsevät järjestykseen. Ei ollut oikean kokoisia. Päätin käydä katsomassa muualta joku toinen päivä.

Kotiin tultuani venyttelin äidin laittaminen youtubevideoiden avulla. Tein lihaskuntoa ja venyttelyä, et jaksaa uida. Venyttelystä paikat aukeavat. Käsipainon avulla saa käsiin voimaa. 
Alkuviikosta on uitu kovaa. Siksi lepopäivä oli hyväksi uimisesta. Pakkasin valmiiksi uintireppuni perjantaiksi, sillä lähden heti asumisenohjaajan käynnin jälkeen uimaan. 


Perjantaina oli Halloween menoja

Asumisenohjaaja kävi aamulla, juteltiin, kun ei tarvinnut siivota. Lähdin sen jälkeen uimaan. Uin taas samoja harjoituksia kuin alkuviikosta: piikit kovaa, sitten kevyen selän sekä rinnasta vapariin kevyet 100 metriset. Uin 1550 metriä yhteensä. Se piristi mieltä kovasti.

Kävin pikaisesti kotona ja lähdin Olkkariin nykytaideryhmään, jossa askarreltiin halloween koristeita. Askartelin kurpitsoja ja lepakoita. 
Olkkarista lähdin kahden kaverin kanssa iltikselle Halloween bileisiin. Siellä oli kivaa. Oli mörködiskoa, halloween bingo ja herkkuja. Mörködisko oli mukavinta kun pääsi tanssimaan. Näin kavereita, ja oli hauskaa.

Viikonloppuna oli kevyitä uintipäiviä

Kävelin molempina päivinä alkuiltapäivästä uimahallille uimaan.
Lauantaina uin piikit pitäen pienet tauot ja loppuun 200 kevyttä uintia selkää ja vaparia. Uin 1700 metriä yhteensä. 

Sunnuntaina uintikaveri tuli seuraksi. Uitiin taas 3×50 m vaparia toiseen päähän ja selkää toiseen päähän. Otettiin 50 metriset verrat ja jatkettiin piikeillä. Mä uin 25 m vaparia, selkää, rintaa ja vaparia kovaa. Uin ne täysillä vuoron perään ja kylkipotkut ennen sitä. 
Sitten oli vuorossa 3×50 metriä selkää kovaa ja loppuun 200 m jäähdyttely eli loppuverra. Kävin nopeasti kylmäaltaassa ennen suihkua ja saunaa. Olin hyvällä tuulella. Uin yhteensä 1100 metriä. 

Päätin menen katsomaan Tanssivat vedet -esitystä. Sunnuntaina olivat viimeiset esitykset. Tanssivat vedet oli hyvä. Tykkäsin tosi paljon. Esitys näytti mukavalta. Otin siitä kuvia.  

Tanssivat vedet Valoviikolla

Tulin kotiin kaupan kautta kävelen. Kävin ostamassa aamupalatarpeita ja säilytyslaatikoita, joita torstaina etsin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti