Muutakin kuin treeniä

Urheileminen on iso osa elämää. Se ei kuitenkaan ole koko elämä. Silti pitkä aika kotona neljän seinän sisällä on vaikeaa. Täytyy päästä edes ulkoilemaan. 


Maanantai 5.9.

Jouduin jäämään töistä kotiin lepäämään. Oli vielä nuhaa ja vähän köhää. Työpäivä jäi välistä. Raivasin kotona tavaroita paikoilleen. Lopulta lähin vähän ulkoilemaan, kun aurinko paistoi. Hymy tuli naamalle. Otin kuvia luonnossa lähiympäristössä. Illalla katsoin dvd-sarjaa Amyn lailla, joka piristi mieltä. Se oli hauska sarja.


Tiistai 6.9.

Piti vielä levätä yksi päivä. Kävin kaupassa hakemassa ruokaa, ja sain samalla pienen lenkin tehtyä. Tein pieniä kotihommia hymy huulilla. Ajattelin iloisia asioita. Ajattelin, miten paljon syksy tuo iloa ja mitä kaikkea voisi tehdä. Join paljon lämmintä. Katsoin sarjaa vähäsen. 


Keskiviikko 7.9.

Pääsin töihin ja treeneihin. Töihin pyöräily jää tältä viikolta välistä. Työmatkat sujuu bussilla. Työpäivä meni rauhallisesti hommia tehdessä. 

Menin illalla Tatu:n parakilparyhmän treeneihin Pyynikin uimahallille. Minä olin 30 minuuttia aikaisemmin uimassa. Uin 200 metriä alkuverraa. Muut tulivat vähän ennen treenejä. Treeneissä uin kevyesti peruskuntovauhdilla vaparia, rintaa ja selkää. Matkaa uin 875 metriä. Valmentaja sanoi, että ui kevyesti tämä viikko. 

Kaverien jutut saivat hymyilemään ja nauramaan. Uiminen pitkän toipumisen jälkeen piristi. Löytyi iloa elämään. 


Torstai 8.9.

Työmatka työpaikalle sujui taas bussilla. Kuuntelin matkalla musiikkia. Tein hommia pullohuoneessa. 

Työpäivän jälkeen kävin Rongankodin työllistymiskeskuksella työhönvalmentajani kanssa. Uusittiin Te-toimistoon tehty työnhaku. Se oli päässyt vanhenemaan. 

Kävelin ekana uimahallia lähelle olevalle penkille miettimään menenkö kotiin vai uimaan. Meinasin jo yksin mennä uimaan, sitten mietin, et voisin pyytää kaverit mukaan. Kavereiden kaa uiminen on kivempaa. Saa jutella välillä taukojen aikana. Kavereiden kaa saa pohtia, minkä verran ui ja mitä hiotaan. Päätin mennä kotiin. 

Kävin kotona juomassa kupin teetä ja lähdin hallille. Venyttelin ennen altaaseen menoa. Yks kaveri tuli, kun olin jo altaassa uimassa. Jaksoin uida 1100 metriä. Otin rauhallisesti. Kyl uiminen piristää mieltä! 


Perjantai 9.9.

Aamu alkoi iloisella ja reippaalla tuulella. Pakkailin loput tavarat pientä reissua varten vaatekassiin. Asumisen ohjaajan tuli, ja hänen kanssa siivoilin vähäsen.  

Ensimmäiseksi suunta oli kohti Hämeenlinnaa, ja sit äidin kanssa Pasilaan keikalle. Vein äidin luo vaatekassin ja syötiin. Sitten piti lähteä junalle. Junassa oli ihan täyttä, piti istua käytävällä lattialla. 

Ilta oli erinomaisen mukava, ja keikka piristi mieltä. Keikan jälkeen piti melkein juosta junalle. Päästiin aamuyöstä nukkumaan.


Viikonloppu

Lauantaina sää oli aurinkoinen. Käytiin kaks kertaa ulkona kävelyllä. Sain ajatuksen askarrella jotain syksyistä. Keräsin sitä varten käpyjä ja lehtiä. 

Illalla palasin kotiin. Raivailin tavaroita. Tein sen jälkeen palapeliä, ja katsoin sarjaa samalla. Ei oikein nukkumaan meno pysynyt aikataulussa. Täytyy vaan yrittää lopetella ajoissa homman teko.

Sunnuntaina kävin uimassa alkuiltapäivästä. Lähin kävelen uimahallille hymy huulilla. Mietin et kyl päivä alkoi mukavasti. 

Hyvin oli uimahallissa tilaa. Uin rauhallisesti 1275 metriä. Hymy tuli siinäkin. Kotiin päästyäni rupesin kotihommia tekemään ja miettimään syksyistä sisustusta. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti