Kun mikään ei piristä

Viikko alkoi mukavassa syysilmassa Viileässä ilmassa oli edelleen hyvä pyöräillä. Viileys ja pieni syyssade tekivät kuitenkin tehtävänsä ja loppuviikko meni vilustumisesta parantuessa. 



Maanantai 29.8.

Maanantaina pyöräilin aamulla töihin. Töissä meni aamu taas pullohuoneessa pullonpalautuskonetta puhdistaessa, käsidesejä katsoessa ja hyllytyshommissa. Työpäivässä oli parasta se, että sain auttaa hyllytyshommissa.

Iltapäivällä pyöräilin työpäivän jälkeen Pyynikille maisemia ihailemaan. Ennen Pyynikkiä polkimet löivät tyhjää. Ketjut irtosivat. Se harmitti. Ystävällinen pariskunta auttoi saamaan ketjut paikoilleen, ja pääsin jatkamaan matkaa. Menin ihailemaan maisemia, koska halusin saada ajatukset muualle. Ihanilta ja kivoilta maisemat näyttivät.

Menin kaupan kautta kotiin. Olin reippaalla tuulella. Matkaa tuli yhteensä 28 kilometriä.


Tiistai 30.8.

Tänään ajoin aamulla töihin, kun sää oli hyvä. Töissä oli kiirettä pullohuoneessa, kärryjen ja korien sekä hyllyjen siistimisen kanssa. Töiden tekeminen on kivaa.

Iltapäivällä tuli pieni vesisade. Se alkoi naurattaa. En ole sokerista. Kastuin vähäsen.

Pyöräilin kotihallille uimaan. Kaverit eivät päässeet kanssani uimaan. Niinpä uin yksin 1550 metriä 50 metrin altaalla. Tein itse ohjelman. Tavoitteena oli aloittaa uimakausi kevyesti. Uin sekaria. Treenasin vaparia ja rintaa, selkää uin vähän. 

Porukkaa oli paljon uimassa. Hymy nousi huulille. Rankan työpäivän jälkeen uiminen piristi. Pyöräilin päivän aikana 25 kilometriä.


Keskiviikko 31.8.

Aamu oli viileä. Pyöräilin töihin lämpimästi pukeutuneena. Matkaa tuli reilu 12 kilometriä. En ehtinyt töitä tekemään. Taukotilassa työpaikkaohjaaja ja työllistymiskeskuksen ohjaaja sanoivat, että olin flunssainen ja minun piti lähteä kotiin lepäämään. Sain loppuviikon sairaslomapäiviksi.

Harmittaa kyllä. Aamulla olo tuntui hyvältä. Lepäilin loppupäivän. Jouduin jättämään Tatun parakilparyhmän ensimmäiset treenit välistä, mikä surettaa. 


Torstai 1.9.

Tänään oli sairaslomapäivä. Lepäilin katsoen dvd-elokuvia. Katsoit kaks barbie elokuvaa, jotka olivat tylsiä, eivätkä piristäneet. 

Olo oli vähän parempi. En halunnut surra levätessä koko päivää. Tein kotihommia. Otin rauhallisesti, etten tehnyt liian raskaasti asioita. Join lämmintä, mikä auttaa kurkkukipuun.


Perjantai 2.9.

Pääsin illalla ulos kävelylenkille. Kävin kaupassa, kun piti saada ruokaa. Kaupassa oli melko paljon väkeä. Käytin maskia ja pidin turvaväliä. Joku tuli silti liian lähelle. 

Päivän olin levännyt ja katsonnut telkkaria. Lepo tekee hyvää. Voi aloittaa liikkumisen kevyesti kipeenä olon jälkeen. 


Viikonloppu

Lauantaina piti jättää vielä treenit välistä. Ei puolikuntoisena saa uida. Joudun luopumaan rakkaista ja tärkeistä asioista. Tulin surulliseksi. En tehnyt venyttelyjäkään, kun ei ole huvittanut. Eikä ulkoilu kiinnostanut. 

Jäin sunnuntainakin vellomaan mielipahaan. Mikään ei piristänyt. Mitä te teette, että mieli piristyy, kun oikein harmittaa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti