Treeniä vai jotain ihan muuta?

Kisojen lähestyessä on tärkeä muistaa lepopäivät. Ei saa rasittaa itseään liiaksi. Tällä viikolla on siksi ehtinyt paljon muutakin kuin uida.

Koristelua syksyn lehdillä

Maanantai 19.9

Suuntasin aamulla bussilla töihin, se olikin kivaa. Pieni sadekuuro teki siitä hyvän. 
Työpäivä sujui pullonpalautuskonetta puhdistaessa, kärryjä, ostoskoreja ja -vetokoreja viedessä paikoilleen ja kaveria neuvoessa. Kaverilla on joskus hahmotusongelmia tehdä jotain oikein, niin autan häntä
Työpäivä sujui loistavasti. Tuli hyvä mieli auttaa muita töissä. 

Urheilusta oli lepopäivä. Kävin yliopiston edessä keräämässä vaahteran lehtiä syksyisiä askarteluja varten. Menin sinne bussilla suoraan töistä. Sitten suuntasin kauppaan. Kävelin kotiin.


Tiistai 20.9

Aamulla ajoin pyörällä töihin. Sää oli suosiollinen. Pilvinen sää oli kiva. Vielä saa pyöräillä. Isot ylämäet oli raskaita polkea. Välillä piti taluttaa pyörää. Ei se haitannut.

Menin työpäivän jälkeen Kalevan uimahallille. Liikenne oli ruuhkainen, joten ehdin hallille klo 17.30. Latasin erityisuimarikortin. Pääsin uimaan. Kaverit olivat jo altaalla. 

Pääsin uimaan alkuverraa, jonka jälkeen käytiin viikonlopun kisalajit. Uitiin yhdessä kestävyysvauhdilla vapari, rinta ja selkä. Harjoiteltiin lähinnä käännöksiä. Kisat uidaan 25 metrin altaassa. Jokaisessa kisalajissa on tehtävä käännös. Lopulta uin 350 loppuverraa. Treenasin tunnin ja uin 1100 metriä. Uimisesta ja urheilusta tuli hyvä mieli. 

Polkupyörä sai uuden sisä-ja takarenkaan.

Keskiviikko 21.9

Aamulla töihin pyöräillessä takarenkaasta puhkesi Pispalan kohdalla sisärengas. Ehdin pyöräillä noin 8 kilometriä. Piti taluttaa se huoltoon lähelle työpaikkaa. Kävelyä tuli lähes neljä kilometriä. Myöhästyin töistä vain vähän.
Työpäivä sujui hyvin. Töissä piti ostoskoreja ja -vetokoreja viedä paikalleen, hakea ostoskärryjä ja siistiä hyllyjä. Töiden jälkeen hain pyörän Kohmankaaren huollosta. 

Pyöräilin Pyynikin näköalatornin kautta uimahallille. Pyynikin uimahallilla oli Tatun parakilparyhmän viimeiset treenit ennen kisoja. Koska kisat olivat lähellä, harjoiteltiin treeneissä startteja ja käännöksiä. Uintimatkaa tuli 950 metriä. Kisojen takia valmentaja suositteli torstaiksi ja perjantaiksi uinnista lepoa.


Torstai 22.9.

Työmatka sujui aamulla bussilla töihin. Työpäivä oli raskas. Tein hommia pullohuoneessa, myymälässä. Työpäivän jälkeen kävin Tesoman Tokmannilla. Ostin polkupyörään uuden soittokellon. Entinen on rikki.
Menin sit kotiin siivoamaan ja ruuanlaittoon.


Perjantai 23.9

Asumisenohjaaja kävi aamulla. Juteltiin suvusta ja muista asioista. Aamupäivällä oli te-toimistossa käynti tuetun palkkatyön tiimoilta. Sovittiin tapaaminen, jolloin katsotaan työpaikat, joissa on mahdollista päästä tuettuun palkkatyöhön. 

Te-toimiston jälkeen hain pyörän Rongankodin työllistymiskeskuksen edestä ja pyöräilin kotiin kotihommia tekemään. 
Iltapäivällä menin Olkkariin nykytaideryhmään. Nykytaideryhmässä tehdään taidetta eri tavoin. Minä piirsin hevosta. Kivaa vaihtelua tekemiseen. Sen jälkeen suuntasin kaupan kautta kotiin. Pakkasin uintirepun valmiiksi kisoja varten.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti