Uimista ei sade haittaa

Kuljen työpaikalle sään mukaan pyörällä tai bussilla. Tällä viikolla en pyöräillyt, kun sää lupaili vesisadetta. Pyörä jäi kotiin ja matkat töihin sujui bussilla. 

Lämpimällä ilmalla on mukava venytellä ulkona

Maanantaina oli lepopäivä urheilusta. 


Tiistai 23.8.

Tiistaina työpäivän jälkeen suuntasin Kalevan uintikeskukselle uimaan. Kaverit uivat 50 metrin radalla. Minä uin yksin 25 metrin altaassa. Yhdistelin ohjelmaan aiemman viikon treeniohjelmaa leiriltä ja kevään uintitreeneistä. Harjoittelin starttilähtöjä. Niissä on hiomista. Lähtöhyppyjä pitää hioa, ettei mene liian syvälle lippusiiman ali. Eli takajalka ponnistaa vauhtia starttihyppypallilta.

Uin yhteensä 2075 metriä. Aikaa meni noin 1,5 tuntia. 

Uinti piristi mukavasti ja sai hymyn huulilleni. Kävelin kaupan kautta kotiin. Rentouduin ruuan ja telkkarin ääressä. 


Keskiviikko 24.8.

Kiireisen työpäivän jälkeen teki mieli mennä uimaan. Töissä meni aikaa pullohuoneessa, kärryjä hakiessa ja viedessä oikeille paikoillensa sekä hyllyjen siistimisessä.  

Muilla parakilpauimareilla oli menoa. Minä suuntasin yksin uimaan Kalevan uintikeskukselle. Uin tunnin 25 metrin altaassa. 1550 metriä tuli uitua. Menin sekaria ja harjoittelin käännöksiä. Taas tuli todella hyvä mieli. 


Torstai 25.8.

Tänään sain pari kaveria uimaan kanssani. Niinpä suuntasin jälleen kotihallille. Venyttelin puistossa leirillä tehdyt venyttelyt sekä talvella opitut venyttelyt laskettelutreeneistä: jalat, kädet ja lantio. Sit menin kaverin kaa 25 metrin altaille. 

Kaverilla oli ohjelma 50 metrin altaaseen. Hän siirtyi sinne, ja mä tein alkutreenin 25 metrin altaassa. Ennen viimeistä 100 metrin matkaa aktiivisuusranneke sekosi ja meni stoppiin sekä lopetti treenin. Ei auttanut muu kun käynnistää ranneke uudestaan. Sit se pysyi 1125 metrin eli uin 1425 metriä siinä altaassa. 

Starttien ja loppuverran ajaksi siirryin 50 metrin altaaseen. Tuli siinä uitua 1000 metriä eli yhteensä matkaa uitu 2425 metriä. Harjoittelin toisen kaverin kaa vaparin starttilähtöjä starttipallilta ja selän lähtöjä vedestä. Lähdöt sujuivat hyvin. Pitää vain keskittyä ponnistukseen ja liukuasentoon.


Perjantai 26.8.

Menin pyöräillen hallille. Se teki hyvää. Kävin uimassa vaikka hermostutti, et ehdinkö ennen reissuun lähtöä. Treenin tavoite oli saada energiaa päivään. Uiminen sai ajatukset selviksi. Uin 1400 metriä. Tein uintitreeniohjelman itse. Uin vaparista sekariin saakka. Pieni hymy tuli sen jälkeen. 

Ehdin vielä hyvin viikonlopun reissulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti