Synttäriviikon kuulumisia


Alkuviikosta pyöräilin töihin aamulla samaa reittiä kuin yleensäkin. Työpäivän jälkeen pyöräilin Ahjolan kautta Kalevan uimahallille treenaamaan lauantain kisoihin. 

Uin sekä maanantaina että tiistaina 1850 metriä. Maanantaina uin muiden parauimarien lauantaina tekemän treenin läpi ja vielä vähän omaa verraa päälle. Oli tyytyväinen olo. Perhonen, rinta, selkä ja vapari, kaikkia treenasin. Selässä piti muistaa keskittyä käsivetoihin. 

Tiistaina uin kaikki lajit läpi vain verravauhdilla, koska ennen kisoja ei saa rasittaa itseään liikaa. Keskiviikkona pyöräilin vuorostaan Tesoman uimahallille uimaan 1375 metriä verraa. 

Alppihiihtokauden päättäjäiset

Keskiviikkona oli lyhyt työpäivä, vain 2,5 tuntia, koska illalla oli meno. Työpäivän jälkeen pyöräilin Varalaan. En ole ennen käynyt siellä. Varalaan olikin aluksi vaikea löytää. Tein mutkan Pyynikille, koska reitti Varalaan näytti ensin sinne. Käännyin takaisin, ja lopulta löytyi oikea suunta. Valmentaja ohjasi paikan päällä saliin.

Tampereen Slalomseuran soveltavan alppihiihdon ryhmästä ei ollut muita mukana. Oli vain muiden ryhmien nuorempia alppihiihtäjiä ja tutut valmentajat. Sain Alma cupin kisoista parasarjan hopeapokaalin ja seuralta treenipaidan. Kisat olivat kivoja, sai kokemusta muihinkin laskettelukisoihin. Kilpailuissa näkee, onko edistynyt treeneissä.

Kotimatkalla päätin kokeilla rohkeutta ja pyöräilin siksi kotiin ensin melko kapean tien viertä pitkin. Jatkoin Pyynikin metsäpolulla, jossa talutin pyörää, koska polulla oli kantoja ja kiviä. Kun pääsin Pyynikintielle, niin loppumatkan pyöräilin kotiin.

Avain tahtoo unohtua

Torstaina unohdin avaimen ja aurinkolasit töihin lähtiessä kotiin. Oli kiire töihin, enkä miettinyt tarkemmin asiaa tai tarkistanut. Kun viimeksi unohdin avaimen, hain sen enolta. Se oli vielä kotonani. Onneksi sain avaimen työpäivän jälkeen lainaksi äidiltä. Hain kotoa omani ja vein äidin avaimen takaisin hänelle. 

Urheilusta oli lepopäivä, koska ei saanut enää treenata ennen kisoja. Tulin kotiin siivoamaan keittiön, raivasin makkaria ja olohuonetta. Siivouksen jälkeen oli iloinen olo, koska sain paljon aikaan ja tehtyä.

Perjantaina oli syntymäpäiväni. 

Asumisenohjaaja kävi aamulla. Siivottiin ja tehtiin kakkupohja valmiiksi. Lähdin kakun teon ja jääkaappiin laiton jälkeen kävellen kaupalle palauttamaan tyhjät pullot ja tekemään ostokset. Sen jälkeen tein kotona ruuan ja lauantain kisapäivälle salaatin. Varustauduin hyvillä mielin kisoihin, koska ajattelin, että teen parhaani lajeissa.

Valmistauduin illan Voimavirran discoon, viettäisin sen kavereiden kaa. Oli kyllä paljon väkeä discossa. Hauskaa oli: tanssittiin ja osa onnitteli ja halasi mua. Osa on mun hyviä ystäviä ja osa kavereista oli uusia. Kiva ilta, tanssiminen tuo onnellisuutta ja ilon kasvoille. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti