Pääsiäisen viettoon

Torstaina oli matkapäivä ja aamulla oli loppujen kamojen pakkaaminen. Lähtö bussille sujui hyvin. Kaikki tavarat lähti mukaan. Huomasin vasta Sorsapuistossa, et hanskan pari oli matkalla hävinnyt, eikä voinut enää kääntyä takaisin. Harmitti tietysti, mutta asialle ei voinut mitään.

Junaan pääsy oli helppoa. Mutta junassa ahdisti tehdä mitään, kun suksipussi oli penkkien välissä. Ei voinut kaivaa tekemistä repusta, sillä suksipussi oli edessä. Kuuntelin musaa ja söin eväitä, katsoin Netflixistä sarjaa. 

Välillä oli pakko liikkua, ettei jalat puudu liikaa. Kävin hakemassa ravintolavaunusta kahvin. Sen jälkeen isältä tuli viesti, että syö kunnon ruokaa. Lähdin toisen kerran ravintolavaunuun, jossa söin perunamuusi ja lihapulla -annoksen.

Matka jatkui autolla

Rovaniemelle päästyäni odotin ulkona, että isä tulee hakemaan mua. Olivat myöhässä sähköauton latausongelmien takia, mutta lopulta he tulivat. 

Lähdettiin käymään kaupasta ruokia mökille. Olin apuna ostoksia etsimässä. Sen jälkeen mentiin kahville, ennen kuin jatkettiin matkaa kohti määränpäätä. Nukahdin autoon. Oli ollut pitkä päivä. Nukuin edellisen yön huonosti, kun jännitin reissua. Käytiin vielä toisesta kaupasta pakastepitsat illaksi. Sitten viimeiset ajomatkat mökille. 

Mökin pihaan saapui kolmen auton letka, kun seurueen muut jäsenet tulivat meidän perässä. Oli aika purkaa tavarat ja majoittua. Mökki on mukava ja kotoisa. Tilaa on riittävästi. Sain oman huoneen, niin saan omaa rauhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti