Loppuviikko sekaisin

Kun kuulolaitteet lakkasivat toimimasta, koko loppuviikko meni sekaisin. Harmitti ja kiukutti. 


Keskiviikkona alkoi päätä särkeä aamulla, otin päänsärkylääkkeen ja yritin nukkua vielä. En enää ehtinyt, enkä halunnut, uimaan omatoimisia. Päätä alkoi uudestaan särkeä lounastauolla ennen työpäivän alkua. Puhuin työpaikkaohjaajalleni asiasta ja sain lähteä kotiin lepäämään. 

Kotiin päästyäni nukahdin ennen Tatun iltatreenejä. Olin unohtanut ottaa särkylääkeen. Otin herättyäni. Ilmoitin ryhmään, etten pääse päänsäryn takia treeneihin. 

Niskasta kiinni

Torstaina myöhästyin omaa tyhmyyttäni töistä. Lisäksi työpaikan kulkulätkä hävisi aamulla pukkariin. Saan uuden vasta maanantaina. En kuullut mitään kunnolla. Ei huvittanut leffaan lähteä eikä muuallekaan. 

Perjantainakaan ei urheilu kiinnostanut. Asumisen ohjauksen jälkeen hain kuulolaitteet kuulokojehuollosta. Menin lopulta kuitenkin hallille uimaan. Mietin, et nyt murjotus seis ja liikkeelle. Uin rintaa ja vaparia enemmän kuin selkää. Uin yhteensä 1300 metriä. 

Uinnin jälkeen suuntasin vielä vähäksi aikaa Iltikselle. Lähdin kaverin kanssa kirjastolle ja kauppaan. Päätin, et leivon tiistaille mokkapalat Iltikselle ennen reissuani Saariselälle. Päätin myös et keskityn urheiluun täysillä ja treenaan kovaa.

Rytmistä kiinni

Lauantaina oli jo parempi olo. Pieni hymy huulilla suuntasin Ylöjärvelle parakilparyhmän treeneihin. Mentiin 50 metriset uinnit perhosta, vaparia, rintaa ja selkää starttihypyllä. Piti uida kovaa. Treenasin lisäksi kerran rintaa 50 metriä. Voimat loppuivat verran jälkeen, mutta treenit meni hyvin. 

Rinnan rytmitystä pitää treenata kisoihin. Edelleen menee sekaisin liuku, käsivedot ja potkut. Kaikki muut lajit sujuivat hyvin. Perhonenkin sujuu hyvin, kun muistaa vartalon liikkeen jaloista. 

Taas kerran oli aktiivisuusranneke jäänyt päälle treenien jälkeen. Ranneke näytti 1350 metriä vaikka uin 1275 metriä. Oon tottunut siihen. 


Sunnuntaina kävelin Kalevan uintikeskukselle. Menin kuntosalille ja uimaan. liikkuminen tekee hyvää ja tuo iloa. Otin uimahallirannekkeen, jolla pääsin pukkariin ja lähdin kuntosalille vaihdettuani vaatteet. Ranneke päästi puomista läpi ja kuntosalirannekkeella pääsin kuntosalille tekemään treeniä.

Tein rinnanojentajat, punnerrukset, loitontajat ja reidet käsien ja jalkojen lihaksille. Otin 5 kg painot, joilla tein hauista. Teki hyvää kokeilla hieman isommilla painoilla. Viimeisenä oli jalkaprässi ja venyttelyt. Treenissä oli kolme 15 toiston sarjaa jokaisella liikkeellä.

Salitreenin jälkeen oli aika siirtyä uimaan. Mut uimahallin pukkariin mennessä en päässyt puomista. Selvitin asian kassalla, ja sain saattajalipun, niin pääsin uimaan. 

Matkauintia ja leipomista

Halusin uida pelkästään matkaa kovan salitreenin jälkeen. Joskus aikaisemmin olen uinut matkaa, mutta en pitkään aikaan. Uin 1700 metriä vaparia pysähtymättä kertaakaan. Sit alkoi nälättää ja väsyttää. Uiminen tuntui kivalta ja samalla väsyttävältä.

Kävin ostamassa mehua, ja olisin ostanut proteiinijauheen toisesta kaupasta, mutta ei ollut. Palasin ja löysin ensimmäisestä kaupasta jauheen. Kotiin päästyäni söin aiemmin tekemäni ruuan ja leivoin mokkapaloja. Tomusokeria ei ollut tarpeeksi kuorrutteeseen, joten vatkasin moussen korvaavaksi kuorrutteeksi. Se toimi hyvin. Hyvä joskus käyttää sitä, mitä kaapeista löytyy.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti