Vielä on rytmissä hakemista


Keskiviikkona ei herätys onnistunut. Kellon soidessa nukahdin uudestaan. Heräsin vasta sen jälkeen. Lomajännitystä oli jo ilmassa. Kävin ulkona ottamassa happea. Hain samalla laskettelusukset varastosta valmiiksi reissua varten ylös. 

Lähdin reippaasti uimaan aamutreenit Tesoman uimahallille. Uin yhteensä 1175 metriä. Aikaa meni alle tunti. Sain uitua kisalajit läpi. Lähdin iloisin mielin pesulle ja pukeutumaan. Otin taas kahvin reippauden kunniaksi ja kävelin töihin.

Työpäivän jälkeen ostin eväitä ja salaatin, että saan energiaa illaksi. Suuntasin Pyynikin uimahallille parakilparyhmän treeneihin. Ennen pukkariin pääsyä erityisuimakorttini väitti lippujen loppuneet, vaikka erityisuimakortti on voimassa puoli vuotta. Ennen ei ollut kertarajoitusta. Selvitin asian kassalla ja sain saattajalipun rannekkeelle. 

Taas jotain erilaista

Ehdin venyttelemään altaan reunalle. Tällä kertaa valmentaja oli ajoissa. Tehtiin treeni alkuverrasta lähtien. Uitua tuli yhteensä 1825 metriä. 

Treeneissä oli 5×50 metriä juoksua. Piti juosta 5 askelta ja uida kymmenen vaparivetoa vuoron perään. Hyvin onnistui juokseminen, olen juossut aiemminkin vedessä. Sen jälkeen tehtiin hapenpuutetreenit: sukellettiin kymmenen vetoa rintauinnilla ja pintaan nousun jälkeen tehtiin kymmenen vetoa vaparilla.

Harjoitusten jälkeen oli kahdesti 50 metrin vaparin kisa. Kaveri voitti minut molemmilla kerroilla, vaikka yritin kiihdyttää. Vaparin jälkeen kisattiin kahdesti rintauintia. Siinä mä voitin kaverin molemmilla kerroilla. Valmentaja muistutti rytmityksestä: Kädet ja jalat eivät liiku yhtä aikaa. Melko hyvin se sujuu, vaikka vielä on treenaamista. Selällä kisattiin vaan 50 metriä. Senkin mä voitin. 

Kävin treenien jälkeen nopeasti kylmäaltaassa. Siitä on jo aikaa, kun viimeksi kävin kylmäaltaassa. Se tuntui kivalta. Sitten olikin jo kiire päästä kotiin pakkaamaan tavarat loppuun ja aamulla viimeisiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti