Treenit jatkuu uinnin parissa


Treenit jatkuivat sunnuntaina. Menin sekä kuntosalille että uimaan. Tälläkään kertaa ei ranneke tunnistanut lippua. Asia selvisi kuntosalitreenin jälkeen. Kassalla sanoivat, et uinnin voi laittaa samaan rannekkeeseen, missä on kuntosali. 

Salilla nostin isompia, eli 7 kg käsipainoja, ja hyvin onnistui. Tein jalkaprässissä 45 kg painoilla jalkoja, ja kädet tein tutuilla rintakäsiojennus eteenpäin -laiteilla. Loppuvenyttelyn jälkeen lähin uimaan. Uin harjoituksen vuoksi kisalajit läpi. Uintia tuli 1450 metriä. Kuntoilun jälkeen olin väsynyt ja poikki.

Iltalinjalla kaverien kanssa 

Maanantaina oli lepopäivä ja meno Iltalinjalle kavereiden seuraan. Ennen sitä kävin löytötavaratoimistossa kysymässä viime viikolla kadonneita avaimia. Ei ollut sinne saakka mennyt. Iltalinjan ohjelmassa oli terveellinen maanantai. Ohjaajat tekivät smoothieta. 

Juttelin kavereiden kanssa. Iltalinjalla on kivaa, kun saa jutella kavereiden kanssa ja olla yhdessä. Kivaa on myös tapahtumiin osallistuminen.

Kovaa treeniä

Tiistaina suuntasin työpäivän jälkeen taas salille ja uimaan. Tällä kertaa sain uintilipun kuntosalirannekkeelle. Latasivat sen kassan kautta. 

Kuntosalilla nousi jalkaprässissä 71 kg. Se tuntui raskaalta. Käsipainoilla tein hauista kuuden kilon painoilla. Muuten tein tutut jutut. Kuntoilu tuntui rankalta, mut olin tyytyväinen. On kivaa, että saa treenattua eri laiteilla voimaa jalkoihin ja käsiin. 

Uimaan päästyä treenasin kisalajit läpi ja tein myös sekaria. Ne sujui hyvin. Rintakin meni hyvin, kun ajattelin rytmitystä kunnolla. Nyt perhosen rytmitys on vaikeaa, sitä pitää hioa. 

Uin 2250 metriä. Se tuntui paikoissa ja väsytti. Lepo ja kunnon ateriat auttaa. Urheilijan elämä on välillä rankkaa. Mutta kunnon kasvaminen kannustaa eteenpäin. Haluan kilpailla omissa lajeissani ja treenata enemmän, että pärjään.

Pitkä päivä

Keskiviikko aamuna menin salille ennen töihin menoa. Olin alkuun kuntopyörällä. Jalkaprässissä nousi 80 kg painolevyt. Lisäsin painolevyjä edellisestä päivästä, koska haluan enemmän voimaa jalkoihin, eivätkä pienemmät kilomäärät edistä sitä. Tein samat sarjat, kun tiistaina. Kuntoilu aamulla tuntuu rankalta.

Lähdin ostamaan kahvin ja pääsin vielä saattajarannekkeella pukkariin hakemaan kaapista sinne unohtuneen lusikan. Löytyi onneksi. Suuntasin ratikalle ja Pyynikintorilla vaihdoin bussiin. Ehdin töihin ajoissa. 

Työpäivän jälkeen oli vuorossa parakilparyhmän treenit. Söin nopeasti osan mukanani olleesta salaatista ja lähin venyttelemään. Valmentaja tuli myöhässä. Uitiin 200 metriä alkuverraa. Sit piti potkia kaverin kanssa yhdessä. Oltiin vastakkain ja pidettiin toista käsistä kiinni ja potkittiin lujaa. Yritettiin saada toinen menemään takaperin altaan päätyyn.

Räpylätreeneissä uitiin 100 metriä vaparia, selkää, rintaa ja perhosta sekä 200 metriä kovaa vaparia. Sen jälkeen vaihtui uinniksi ilman räpylöitä: 12,5 metriä vaparia ja loppu rintaa altaan päähään, takaisin 25 metriä selkää. Neljä kertaa mentiin ja sit loppuverra. Uitua tuli 1450 metriä. 

Kotimatkalla vielä apteekkiin ostamaan silmägeelit ja korvan puhdistussuihke. Silmägeelit olivat loppumassa. Tarvitsen niitä nukkuessa, ettei silmät kuivu. Korvissa taas on vaikkua, jota ei saa pois helposti, kun on kuulokojeet. Puhdistussuihke auttaa.

Oli pitkä päivä. Olin väsynyt, kun pääsin kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti