Kisat ja joulu lähestyvät

Ilmassa on kisajännitystä. Keskiviikkona on lähtö kisareissulle. Alkuviikon jouluiset puuhat ja kaverien tapaaminen helpottivat odotusta.


Tänä vuonna 
en ehtinyt tehdä joululahjoja sukulaisille. Maanantaina lähin työpäivän jälkeen kaupan kautta. Ostin osan joululahjoista, ja mietin, että kotonakin on valmiiksi tavaroita, joita voisi antaa lahjaksi. Osa tykkää makeasta, ne oli helppo valita.

Menin uimahallille uimaan kisalajit verravauhdilla läpi. Valmentaja sanoi, ettei saa uida kovaa ennen kisoja. Uin yhteensä 1000 metriä. Meni vain tunti , kun sain treenin tehtyä. Uin kaikki lajit treenaten käännöksiä. Kävin läpi potkuja ja käsivetoja. En tehnyt muita harjoituksia.

Treenien jälkeen kävelin kotiin, koska piti saada joulukuoressa olevat joulukortit postiin. Löysin postilaatikon läheltä kotia. Laitoin sukulaisille joulukortit, koska se ilahduttaa heitä.

Kotiin tultuani soitin isälle ja mummille, koska lippujen osto piti hoitaa jouluksi ja uudeksi vuodeksi.  Lähden jouluksi vaihteeksi isän luo. Ostin Onnibussiliput isälle ja takaisin kotiin. Sen jälkeen tulen vielä kolmeksi päivää töihin ja lähen sitten uudeksi vuodeksi Lieksaan mummin luo. Odotan reissuja hyvällä mielellä. 

Kavereita tapaamassa 

Tiistaina lähin työpäivän jälkeen käymään työllistymiskeskuksella joulupuurolla. Se oli kaikille työllistymiskeskuksen asiakkaille tarkoitettu tilaisuus. Meille tarjottiin jouluriisipuuroa ja kahvia. Näin kavereita, jotka olivat eri työpaikassa. Juteltiin työkuvioista ja joululomasuunnitelmista. 

Suuntasin puuron ja juttelun jälkeen ratikalla Tullille. Olin sopinut yhden urheilukaverin kaa näkemisen ja peli-illan. Kaverini käy samoilla Special Olympics leireillä kuin minä. Hän harrastaa lumikenkäilyä, yleisurheilua ja triathonia. Pelattiin Skipboa, juteltiin ja sain teetä lämmikkeeksi. Skipbo on korttipeli. Se oli mulle jo ennestään tuttu. Mummi ja ukki tykkäsivät pelata sitä.

Ehdin vielä nopeasti kauppaan ostamaan kisaeväitä mukaan Vaasaan uintikisoihin. Kotiin päästyäni aloin pakata kasseja. Vähän on kisajännitystä ilmassa: Uuteen paikkaan kisaamaan lähtö ensimmäistä kertaa TaTUn parakilparyhmän uintikavereiden ja valmentajan kanssa. Toivon, et on mukava kokemus. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti