Vielä jaksaa treenata

Treenaus kohti lyhyen radan SM-kisoja jatkuu. TaTUlaiset lähtevät sinne yhteiskyydillä, parauimarit muiden mukana. Sitä ennen on kuitenkin vielä piipahdus talviurheilun parissa.


Keskiviikkona suuntasin pitkästä aikaa Tesoman uimahallille. Kävin viimeksi kesällä muutamia kertoja siellä uimassa. Liian pitkä aika viime käynnistä. Hallissa oli vaihtunut erityisuimarikortin leimaustapa ja pääsy kaappeihin. Kortilla ei päässyt enää suoraan pukuhuoneisiin. Piti leimata ensin kortti kassalla lukijaan ja leimata myös ranneke, niin pääsi pukkariin, jossa oli rannekkeella suljettavat pukukaapit. Ei ollut enää avainkaappeja.

Pääsin uimaan reippaasti kisalajit läpi kisoja ajattelen. Uin myös syksyn leirin treenistä 100 metriä rintaa, 100 metriä selkää ja 100 metriä vaparia. Niissä menin aina 50 metriä potkuja ja 50 metriä uiden. Keskityin rintauinnissa edelleen enemmän potkuihin. Yhteensä ehdin uida 2300 metriä. Olin iloisella päällä. 

Kävelin hallilta päiväkahvin kanssa työpaikalle. Työpäivä oli kiireinen ostoskorien ja -kärryjen haussa. Tein erilaisia työtehtäviä. Autoin muun muassa työpaikkaohjaajaa viemään täyden kahvilavan etumyymälään. 

Kahdesti Pyynikin hallille

Töiden jälkeen ostin koottavan salaatin ja Jouluruusuja tarinalehden. Lähdin Pyynikin uimahallille TaTUn treeneihin. Pukkarissa söin välipalan, että jaksoin treenata. 

Venyttelin altaan reunalla. Olin ainoa, joka tuli treeneihin. Valmentajan kanssa hiottiin mun rintauinti kuntoon. Katsottiin potkut oikein, ettei tule enää kisoissa jalkaterien sisäänpäin kääntymisiä. Harjoittelin starttilähdöllä kaikki 50 metriset kisalajini. Yksin sai keskittyä paremmin tekniikkaan uimisen ohessa ja sain tekniikat kohdilleen. Uin yhteensä 650 metriä. Aamun ja illan treeneistä tuli 2950 metriä.

Myös torstaina menin työpäivän jälkeen Pyynikin uimahallille uimaan. Sain uitua kisalajit läpi nopeasti ja kevyesti. Harjoittelin vajaan tunnin niin kovaa kuin jaksoin. Matkaa tuli yhteensä 1075 metriä. Keskityin selässä ja vaparissa käsivetojen nopeuteen ja rinnassa potkuihin. Käännöksiin kiinnitin kanssa huomiota. 

Tavarat kasaan

Uimahallilta matkustin ratikalla hakemaan äidin työpaikalta kestokassin, jossa oli tavaroitani. Äiti otti sen keskiviikkona töihin, ettei mun tarvinnut kantaa sitä paikasta toiseen. Mulla oli mukana jo treenireppu ja vaatekassi. Päätimme, että haen kestokassin toisena päivänä, koska keskiviikkona oli työpäivä ja kahdet treenit.

Toin tavarat kotiin ja lepäsin. Myöhemmin aloin pakata. Otin leirille tarvittavat tavarat valmiiksi. Viikonloppuna on Special Olympics talvilajileiri. Pääsen Laajavuoressa jo rinteeseen ja näen kavereita. 
Lähden leirille urheilemaan ja pitämään hauskaa kavereiden kanssa. Tuntuu kivalta lähteä leirille. 
Haluan oppia uusia juttuja rinteessä valmentajilta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti