Kaverin luona Lahdessa


Iltamaisema Lahdessa: lumiset puut
Sunnuntaina oli aika nähdä Kiipulasta tuttua koulukaveria pitkästä aikaa. Kiipula on erityisammattioppilaitos. Opiskeltiin molemmat kaupan alalle. Kaveri oli toisen vuoden opiskelija, kun mä aloitin merkonomin opinnot. Katsottiin Kiipulassa yhdessä samoja sarjoja iltaisin. Tehtiin välillä lenkkejäkin yhdessä.

Näkeminen oli sovittu pari viikkoa sitten, että sama päivä sopi molemmille. Matkustin yhden junan vaihdolla Tampereelta Riihimäelle ja Riihimäeltä Lahteen. Lahdessa menin bussilla kaverin kodin lähelle. Matkat sujuivat hyvin ja osasin hyvin vaihtaa junaa. Maksoin lähimaksulla bussimatkan ja sieltä asemalle samalla tavalla.

Matkalla kuuntelin musaa ja luin Ellibsin kautta Enni Mustosen kirjaa Taiteilijan vaimo. Se on uusi aikuisten kirja, joka kertoo sota-ajasta. Kirsti-niminen nainen menee taideveistäjän kanssa naimisiin, ja he saavat tytön. On ihan kiva lukea niitä. 

Yhteiset kiinnostuksen kohteet

Päivä kaverin luona oli kivaa vaihtelua. Olin iloinen, että ystävyys on jatkunut sekä siitä, että näkemiset jatkuvat. Viimeksi on nähty kolme vuotta sitten. Siitä oli liian pitkä aika. Muuten pidetään yhteyttä viestitellen.

Kaveri teki ruuan, keitti makaronia ja paistoi kanasuikaleita, niin syötiin sitä. Se oli hyvä ja onnistunut ruoka. Puhuttiin lempisarjoistamme ja muusta. Meidän lempisarjoja ovat Salatut elämät ja Uusi päivä. Meillä on lempihahmoja sarjoissa. Juonenkäänteet ovat niissä kivoja.

Katsoimme Uusi päivä -sarjan ekat osat yhdessä kaverini kanssa. Kaveri oli ostanut sen dvd:n, ja kysyi haluanko katsoa ne hänen kanssaan. Tietysti halusin. Haluttiin katsoa lempisarjaa alusta saakka. Uusi päivässä Haaviston perheen isä Askon vanhemmat saapuivat Suomeen Göterborgista, sit alkaa tapahtua. Meitä nauratti ne jaksot. 

Sovittiin, että uusi näkeminen sovitaan Tampereelle joku viikonloppu. Pääsin hyvin Matkakeskukselle ja ehdin junaan. Ystävyyssuhteet ovat parhaita. Kiva, kun näkee kauempana asuvaa kaveria. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti