Kisoihin viimeistelyä



Keskiviikkona menin uudestaan Tesoman uimahallille uimaan omatoimiset treenit, kun oli aikaa. Työpäivä alkoi vasta iltapäivällä. Kävelin Tesomakadun bussipysäkiltä hallille. Muistin venytellä ja juoda tarpeeksi. 

Menin kisalajit kahdesti läpi. Uin tekniikassa vaparin ja rinnan käsivedot käyttäen pullaria jalkojen välissä sekä lättäreitä käsissä. Välissä uin 300 metriä normaalisti eli 100 metriä rintaa, selkää ja vaparia. Kun altaassa oli mun lisäksi vain yksi uimari, pääsin tekemään potkut räpylöillä. Uin 100 metriä delfarin potkuja, jotka kuuluu perhosuintiin ja kokeilin rinnan potkut. Rinnan potkut oli haastavaa uida räpylöillä. Yhteensä sain uitua enemmän kuin tiistaina eli 1825 metriä.

Lähdin nopeasti suihkuun pesulle, kun oli jo kiire töihin. Ostin tapani mukaan aamukahvin reippaasti uidun matkan palkkioksi hallin kahviosta. Kävelin kahvia juoden töihin ihanassa säässä. 

Laturi hukassa

Työpaikalla huomasin pukkarissa, että aktiivisuusrannekkeen laturi oli kadonnut. Muistin, että laitoin sen kassiin, Luulin sen jääneen halliin. Huolestuin, ja ilmoitin äidilleni asiasta. Hän selvitteli löytyisikö se uimahallista, mutta ei löytynyt. Lupasin katsoa illalla Tatun treenien jälkeen kotona, löytyykö se sieltä. Siellähän se oli. Se oli tippunut kädestä lattialle pakatessani.

Työpäivän jälkeen lähdin kaupan kautta eväiden ostoon ja bussille. Ehdin syömään salaatin pukkarissa ennen treenien alkamista. Toimin ripeästi, ja ehdin ennen muita venyttelemään. Kahden kaverin kanssa vedettiin 200 metrin alkuverrat ennen valmentajan tuloa. 

Treeneissä katsottiin startit läpi lajeihin, jotka mä ja kaveri uidaan kisoissa. Perhosen 50 metrin starttihyppy oli paras tähän mennessä, sanoi valmentaja. Keskityin paremmin, niin ponnistus oli hyvä ja liuku todella hyvä. Liuku meni pidemmälle kuin koskaan ennen.

Sit mä uin 25 metriä selkää toisen päähän ja toiseen rintaa. Lopuksi oli 300 metriä kevyttä omavalintaista loppuverraa. Iltatreeneissä uin yhteensä 1100 metriä. Eli yhteensä keskiviikon treenit olivat 2925 metriä. Seuraavan kerran menen uimaan vasta lauantain kisoissa. Torstai ja perjantai ovat uintivapaita lepopäiviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti