Vaihteleva päivä

Perjantaina on töistä vapaata. Silloin ehtii tehdä yhtä ja toista. Liikkumisen lisäksi silloin on paremmin aikaa tavata kavereita.


Asumisen ohjausta. Perjantaina oli oma tuetun asumisenohjaaja kotikäynnillä normaalisti jo aamulla. Juteltiin, ja hän keräili roskia, kun itse nostin tippuneet tavarat takaisin koriin. 

Uintitreenit Asumisenohjaajan käynnin jälkeen menin kävelen uimahallille uimaan. Venyttelin ennen altaaseen menoa. Uin keskiviikon treeneistä 3×100 vaparia, selkää ja rintaa. Pidin 15 sekunnin tauot ennen uudestaan uimaan lähtöä ja sarjojen välissä 30 sekunnin tauon. Muistin nesteyttää itseni. Kävin kisalajit läpi tuleviin uintikisoihin, eli 100 metriä vaparia ja selkää sekä 50 metriä perhosta ja rintaa. 

Yhteensä sain uitua 1850 metriä. Kyllä tuntui jaloissa sekä käsissä 900 metrin hapotustreeniosuus. Kun lähdin altaasta pois, olin todella tyytyväinen uintimatkaani.

Työllistymisen ohjausta. Nopean saunan ja peseytymisen jälkeen lähdin kiireellä pukeutumaan. Piti kävellä vielä työllistymiskeskukselle työllistymisohjaajaa tapaamaan ja tekemään työhaku S-kauppoihin. Olen hakenut myös K-kauppoihin, mutta niistä ei ole tullut vastausta. 

Kaverien kanssa. Ohjauksen jälkeen kaveri halusi tulla mun luo syömään valmisruuan. Oltiin käyty kaupassa ennen mun luo tuloa. Minäkin ostin itselleni valmisruuan. 

Piti lähteä Iltalinjan ohjaajien ja kavereiden kanssa Tampereen taidemuseoretkelle, mutta museo oli suljettu. Päätettiin suunnata Metso-kirjastolle katsomaan paikkoja sekä käveltiin keskustaan. Mentiin kahville, ja käveltiin lisää. Oli mukava vaihtelua, kun ilmoittauduin tänään retkelle. 

Sukulaisia kylässä. Kotiin päästessäni enoni ja äitini olivat laittamassa jääkaapin yläpuolelle yläkaappia paikoilleen. Sain raivata tasoja. Äiti oli tuonut takaisin villasukat, jotka annoin korjattavaksi. Sukat oli mummin neulomat. Äiti oli neulonut niihin uudet pohjat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti