Kävelemässä


Sunnuntaina tein pitkän kävelylenkin aurinkoisessa säässä. Pakkasta taisi olla sopivasti ja pukeuduin lämpimästi. Ulkona oli ihana sää, enkä ole pitkään aikaan lenkkeilyt. Se olikin hyvää vaihtelua muulle urheilulle. Lenkkeily piristää hyvin. Saa ihailla talvista maisemaa ja lumisia puita.

Lenkkeillessä on kiva kävellä erilaisia uusia ja vanhoja reittejä. Nyt kävelin vanhat tutut reitit läpi. Olen ne usein kävellyt ja pyöräillyt. Kävelin Linnainmaalle saakka ja Pappilan kautta kotiin. 

Reitti oli sopivan pitkä. Käveltyä tuli melkein yksitoista kilometriä. Kävelin reippaasti katsellen maisemia ja otin muutamia kuvia. Askelmittarin mukaan kävelin 14 780 askelta ja keskimääräinen nopeus oli 4,23 km tunnissa.


Kotona laitoin pyykit pyörimään ja tein kanakastikkeen. Lämmitin aiemmin keitetyt makaronit. Ruoka maistui herkulliselta. Söin sen katsoen uutta sarjaa Disney plussasta. Sarja kertoo Liisasta Ihmemaassa, jossa hän pelastaa rakkaansa. 

Sarjan jälkeen aloin tiskaamaan ja siivoamaan keittiötä. Ajattelin laittaa paikat kuntoon, koska oon seuraavalla viikolla lähdössä isälle viikonlopuksi. Oli vähän erilainen sunnuntai.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti