Perustreeniä rinteessä

Valmiina lähtöön

Maanantaina ostin taas välipaloja ja ostamisen jälkeen suuntasin Mustavuoreen laskettelemaan ja laskettelutreeneihin. Välipalan syömisen ja sukkien vaihtamisen kanssa meni aikaa ennen kuin sain monot jalkaan. Laskettelusukat piti laittaa jalkaan tavan sukkien tilalle. Laskettelusukat yltävät paremmin monojen varren yläosan yli. Monoon ei saa jäädä saumoja, jotka painaa jalkaa.

Venyttelin ennen treenejä ja omatoimisia laskuja. Työllistymiskeskuksen ohjaaja soitti ja kutsui torstaina tukikäynnille. Tarkoituksena on jutella työasioista, kun ohjaaja ei pääse westeriin mua moikkamaan, ja uusien työpaikkojen hakua. Pääsen sen jälkeen naistenryhmäläisten kanssa uimaan. 

Puhelun takia pääsin rinteeseen vasta lähempänä viittä. Ehdin laskea muutaman mäen ennen treenejä.

Käännösten treenausta

Treeneissä harjoiteltiin peruskuntoasioita. Perherinteessä mentiin lasketteluasento läpi, auraten osa mäestä. Mentiin käännöksiä auraten. Aurakäännöksen jälkeen sukset laitettiin yhteen eli ensin aurataan niin, että kääntyy ja käännöksessä toinen suksi viedään toisen viereen.

Lopputreeneissä oltiin keskivaikeassa rinteessä. Harjoiteltiin käännöksiä laajalti molemmissa rinteissä. Mentiin niitä läpi, koska kisat olivat takana ja uusia. Sama harjoitus kuin perherinteessä tehtiin hyvässä lasketteluasennossa keskivaikeassa rinteessä. 

Opit menivät perille kaikilla, ja valmentaja oli tyytyväinen. Lopetettiin treenit 15 minuuttia aikaisemmin, ja tehtiin loppuvenyttelyt. Tehtiin eläinjoogasta apina- ja norsuliikkeitä, joilla venyteltiin lonkankoukistaja, reidet ja kylki.

Pääsin laskettelukaverin äidin kyydillä kotiin. Se on paljon nopeampaa kuin bussilla. Ehdin ennen iltapuuhissa pakata omatoimisiim treeneihin uintirepun valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti