Sarjalipulla kuntosalille

Sunnuntaina heräsin kaverini luona. Juteltiin vähäsen, kun syötiin aamupalaa. Otettiin kaveriselfie.
Toinen kaveri laittoi viestiä whatsapissa ja pyysi kuntosalille. Lupasin mennä. Se korvasi omatoimiset uintitreenini. 


Kaveri pelaa jalkapalloa ja salibandyä. Tutustuttiin Iltalinjalla, kun pelattiin biljardia. Käydään Olkkarissakin välillä. Kerroin hänelle, että alan käydä salilla. Hän kertoi, että käy samalla salilla ja ehdotti, että voitas nähdä salilla. 

Kävin kotona ja lähdin kävelemään kuntosalille. Oli ihan kiva kävellä lumisateessakin hallille. 

Ostin uimahallin sarjarannekkeen, kun en löytänyt entistä. Ostin siihen kuntosalin sarjalipun. Se on paljon halvempi kuin ostaa kertalippu. Sarjalipulla pääsee salille kymmenen kertaa. Kaverini oli jo salilla. 

Me tehtiin omiamme. Venyttelin aluksi. Tein osan torstain kuntosalitreenistä. Kävin melkein kaikki laitteet läpi. Kävin rintapunnerruslaitteessa ja tein 3×10 sarjaa rintapunnerruksia. Tein käsipainoilla hauista. Jalkaprässissä tein 3×10 sarjaa. 

Salilla oli myös kaksi erilaista jalkatyynylaitetta. Toisessa laitteessa vietiin reisillä ulospäin tyynyjä ja toisessa sisäänpäin. Kaverini auttoi jalkapainojutun kanssa: Painolevyihin laitettiin kapula kiinni ja sitä siirrettiin painolevystä pienemmästä isompaan.

Vähän juteltiinkin. Oli mukavaa, kun kaverit pyytävät jonnekin. Tuun siitä iloiseksi. Salilla meni melkein kaksi tuntia. Paikoissa tuntui sen jälkeen. Ostin päiväkahvin, ja lähdin kävelemään hallilta kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti