Päiviä ilman urheilua



Tällä viikolla oli kaksi vapaapäivää urheilusta. Tiistaina pääsin töistä kello 13. Lähdin käymään silmälasiliikkeessä, kun huomasin, että aurinkolasin oikea sanka oli löystynyt. Ajattelin kiristää sen, etteivät lasit tipu silmiltä. Ostin samalla entiseen silmälasien puhdistussuihkepulloon täyttöpullon. 

Kävin kotona viemässä eväitä jääkaappiin ja otin tarvittavat mukaan. Lähdin sitten kohti Iltalinjaa, jossa oli ystävänpäivämeininkiä ja samalla vietettiin yhden kaverin synttäreitä. Oli ihan kivasti porukkaa paikalla. Tarjolla oli ystävänpäiväherkkuja: lehtitaikinasta tehdyt sydänleivokset ja kaverin tuomat vaahtokarkit. 

Ystävänpäivän tietovisassa vastasin kaverin kanssa kysymyksiin, koska kaveri ei saanut pideltyä kynää käsissä. Tietovisa meni hyvin, viisi tiedettiin oikein. Oli myös arvonta, jossa osa sai palkintoja. Mulla ei ollut tuuria. Sitten pelasin kavereiden kanssa biljardia. Ehdin pelata pari biljardipeliä ja sain lyötyä palloja pussiin. Oli tosi kiva olla ja jutella muiden kanssa.

Asumisen ohjausta

Toinen vapaapäivä oli perjantai. Palasin aamulla kotiin Jyväskylästä. Asumisenohjaajan kotikäynnillä käytiin kahvilassa kahvilla ja ostettiin ruokakaupasta tarpeellinen. Ohjaaja oli apuna, ettei tuu liikaa ostettua. Ylimääräiset ruuat menevät helposti homeeseen. Toisesta kaupasta ostettiin vielä jotain, mitä tarvitsin siivoukseen. Keittiönpuhdistussuihke oli loppunut.

Sitten oli aika tulla kotiin ruuan tekoon ja kotihommia tekemään. Tein ruuaksi makaronilaatikkoa, jonka kuori vähän kovettui, mutta oli syötävää. Paistoin pullat ja leivoin sydänpipareita itselleni illaksi teen tai kaakaon kanssa syötäväksi.

Ennen nukkumaanmenoa pakkasin vielä uintitreenikassini ja tein lahjan kaverilleni, jonka luokse menin lauantaina synttärikahveille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti