Lasertaistelu


Tiistaina kävin työpäivän jälkeen kotona. Söin nopean välipalan ja lähdin iltalinjan eteen, koska oli lasertaisteluun meno ohjaajien ja kavereiden kanssa. Käveltiin sinne porukalla. Mukana oli 12 henkilöä.

Meidät jaettiin kolmeen porukkaan. Pelattiin kaksi erää samoilla ryhmillä. Olen ennenkin käynyt lasertaistelussa. Tiesin jo säännöt: Kun säde osuu liiviin, liivin valo sammuu. Pitää jäädä paikoilleen kuudeksi sekunniksi. Kun valo tulee takaisin, voi jatkaa ampumista.

Yritin osua muihin, mutta sormi ei meinannut painaa nappia aseen sivusta. Peleissä olisi pitänyt koko ajan painaa sitä nappia, mutta sormi ei pysynyt napissa, vaan lipesi siitä. Osuin vain kahteen eri jengiläiseen.

Muhun osui monikin. Oli vähän vaikea väistää osumia ja yrittää suojattua ja osua samalla muihin. Muillakin oli vaikeuksia, mutta osa oli taitavia osumaan. Muut ryhmässäni osuivat paremmin muihin jengiläisiin kuin minä. Ekalla kerralla saatiin 509 pistettä ja tokalla 808 pistettä.

Pelin lopussa sormet olivat hikiset ja väsyneet. Kivaa oli, vaikka ei mennyt hyvin. Oli kivaa viettää aikaa kavereiden kanssa. 

Mentiin vielä yhdessä syömään. Tilasin siivet ja limun. Otin siipiä, koska ne olivat halvempia kuin muut annokset. Syöminen tuntui rasvaiselta. En juo paljoa sokeroituja juomia, mutta ajattelin tällä kertaa ottaa limun. Ilta oli kiva kaikin puolin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti