Leikkiä vedessä


Keskiviikkoaamuna suuntasin tavalliseen tapaan Tesoman uimahallille uimaan omatoimiset treenit ennen työpäivän alkamista. Aluksi tein Heidin antamat kotiläksyt ja harjoittelin Heidin kanssa opeteltuja rintauinnin potkuja ja rytmitystä. Ne alkoivat sujua, kun muistelin miten rytmitys menee: Liuku, kädet ja potkut. 

Rintauinnin jälkeen uin sekaria räpylöillä - 25 metriä potkuja ja 25 metriä uimista. Uin kaikki sekarilajit, myös perhosen. Mikään laji ei ollut vaikea. Kaikki sujui hyvin. Potkujen lisäksi tein 2×200 metriä rinnan ja vaparin käsivetoja. Pullari oli jalkojen välissä, että jalat pysyvät kiinni. Käsivedot tein lättäreillä.

Vaihdoin harjoitusta, sukelsin ja uin loppumatkan altaan päähän vaparia. Uin myös kisalajit läpi huhtikuun kisoja ajatellen. Välillä tein voltteja väljässä vedessä. Se oli treeneissä aiemmin opittu harjoitus: uin 5 metriä selällään, tein voltin ja voltin jälkeen menin lopun altaan pomppuja. Pompuissa pompitaan ylös vedestä. Yhteensä tuli 10 volttia. Ne menivät aluksi vinoon, mutta sitten alkoivat sujua.

Vapaa ilta

Ulkona oli taas ihana aurinkoinen sää työpaikalle kävellessä. Kun pääsin töistä, ilta oli jo pimeä ja sää viileä. Illalla ei ole Tatun parakilparyhmän treenejä, joten tänä keskiviikkona uin vain aamulla. Uin yhteensä 2250 metriä. 

Työpäivän jälkeen ostin Pirkka-lehden ja mandariineja. Kotiin päästyäni aloin tekemään jauhelihakastiketta, johon laitoin aurajuustoa ja tavan juustoa. Kaveriksi keitin spagettia. Pesin pyykkiä ja pakkailin vielä uintikamoja, sillä torstaina olis tarkoitus uida kavereiden kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti