Yksi rata on liian vähän


Lauantaina matkasin Ylöjärvelle treeneihin, vaikka valmentaja oli kipeänä. Hän laittoi ohjelman, et uikaa 4×100 vaparia, 4×100 selkää, 4×100 rintaa täysillä. Uin kavereiden kanssa ja hauskaa oli. 

Valmentajan ohjelmasta mentiin vuoron perään 100 metriä. Allas on kapea meidän treeneihin. Siinä tulee yhteentörmäyksiä, jos on useampi yhtä aikaa samalla radalla uimassa, niin piti vuoronperään uida. Kun odoteltiin omaa vuoroa, pidettiin tauot ja juotiin vettä. 

Mentiin täysillä vaparia kaverin kanssa 4×100, lisäksi 2×100 selkää ja 2×100 rintaa. Verryttelyjen kanssa uin yhteensä 1300 metriä. Selästä ja rinnasta jäi 2×100 uimatta, kun aika loppui.  

Kahvi piristää

Tällä kertaa kortti päästi sisään ja ulos. Nyt osasin mennä oikeaan aikaan. Kortti on ajoitettu klo 9.15-11.30 välille. Pitää odottaa, et se päästää aamulla sisään ja lähteä ajoissa ulos.

Uimisen jälkeen väsytti. Ostin kahvin mukaan, et piristyisin. Olisin nukahtanut kävellessä bussipysäkille.

Olkkariin pelaamaan

Törmäsin bussissa kaveriin. Hän sanoi, että menee Olkkariin. Siitä sain ajatuksen lähteä mukaan. Lupasin, että meen, kun käyn ekana kotosalla viemässä uintikamat. 

Ehdin vielä Lauantai-Olkkariin. Pelasin ohjaajan ja kavereiden kanssa Yatsia, ja sain pelissä Yatsin. Oli hyvät heitot. Pelasin kaverin kanssa myös biljardia. Osuin palloihin ja sain niitä pusseihin. Oli kiva nähdä kavereita ja pelata pelejä. 

Kun tulin kotiin, aloin laittaa ruokaa makaroneista ja paistoin pieneksi leikatut nakit. Laitoin tiskikoneen pyörimään. Oli aika ottaa itseään niskasta kiinni ja siivota vähäsen ja laittaa tavaroita paikoilleen. Sain keittiön siivottua ja astiat tiskattua. Järjestelin tavaroita ja mietin, mitä menee varastoon säilytykseen. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti