Kiva päivä


Perjantaina aamulla oli kotikäynti normaalisti. Asumisenohjaajan kanssa tehtiin viikko-ohjelman merkintöjen väritys, siivouslista ja juteltiin. Väritettiin ohjelmaa, että erottaa työpäivät ja muut paremmin. Siivouslistaan tehtiin siivoukseen kuuluvat asiat ja viikonpäivät. Saan sen ensi viikolla käyttööni. 

Ohjaajan lähdön jälkeen pakkailin kuntosalivehkeet vaatekassiin. Lähdin kävellen Kalevan uintikeskuksen kuntosalille kuntoilemaan. 

Kuntosalilla oli hiljaista

Valmentaja ei ole antanut mitään ohjeita kuntoiluun. Sain ideat veljeltäni Jyväskylässä, kun käytiin kuntosalilla: tee jokaista liikettä 3×10 sarjana. Pidin sarjojen välissä juomatauot.

Tein alkuun rintapunnerruksia, loitontajia jaloilla ja kuntopyöräilin. Sen jälkeen tein käsivetoja 3×10 pikkusen kevyemmillä painolevyillä. Ne painoivat 18 kg. Sitten tein vielä rintapunnerruksia toisella puolella ja nostin käsipainoilla 3×10 nostoa 4 kilogramman painoilla. Se tuntui raskaalta, mutta hyvältä. Tein hauista, joka tuntui tosi rankalta. Lihakset väsyivät. Jalkaprässi oli rikki, muuten olisin tehnyt silläkin.

Kuntosalitreeni teki hyvää pitkästä aikaa. Kuntoilu sujui aika hyvin aiempiin käynteihin verrattuna. Sain itsenäisesti tehdä, kun salilla oli hiljaista. Venyttelin lopuksi kunnolla. Olin kuntosalilla 1,5 tuntia, minkä aikaa oli varattu. Mietin et kerran viikossa kuntosalilla käynti vois tehdä hyvää.

Sukulaisten luona vierailulla

Kuntosalin jälkeen oli lähdettävä setäni ja tätini luo Atalan suuntaan. Ostin kahvin mukaan kahviosta, ja kiirehdin bussipysäkille, et ehdin bussiin, jolla pääsin perillä oikealle bussipysäkille. Kun pääsin Atalaan, lähdin nousemaan mäkeä ylös. Huomasin, että taskut oli jäänyt auki. Kun käden ottaa pois, jotain voi tippua silloin taskusta. Käännyin vielä etsimään, ettei mitään ole tippunut.

Setäni ja tätini tulivat vastaan mäellä. Pääsin tutustumaan heidän uuteen asuntoonsa. Asunto oli kivan tuntuinen ja pienempi heidän entiseen asuntoon verrattuna. Asunnon ympäristö oli mukava, pääsi lähelle kauppoja ja bussiyhteydet keskustaan ovat hyvät. 

Juteltiin kuulumisia mun harrastuksista, heidän ulkomaanreissusta ja sukulaisista. Juotiin kahvia ja syötiin mustikkapiirakkaa, jonka päällä oli kermavaahtoa. Sain kyydin kotiin. Oli kiva päivä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti